18 Mayıs 2009 Pazartesi

SPONSOR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Skype olayı ile gündemden düşmeyen Başkan R.Ç. taraftarların gönlünü sponsor olayını çözerek almayı planlıyor..  Yeni Sponsor Nayk!..
Uzun bir süre Tumba Sportswear ve Nayk arasında gidip gelen takımımız,Nayk ın Türkiye Ceo su Mayk Taco Ercan"ın Başkan R.Ç ile sıkı dostluğu sebebiyle Nayk firması ile anlaştı.Gelecek sene  takımın forma reklamı "SİTE BEKİR" olacak..

1 yorum:

  1. eğer aldığım duyumlar doğruysa atakspor için çok büyük bir gelir olucak..başkanın forma reklam gelirinin 35.000.000 euro olduğunu yakın çevresine açıklamış.eğer bu doğruysa seneye şampiyonlar liginden alacağımız katkı payıyla beraber müthiş bir takım kurulur. ama diğer bir söylenti başkan refik çatinkaya nın kulüplerin gelirlerinden memnun olmadığı "ataksporun yayın hakları ve maç gelirlerinin daha fazla olması gerektiğini ve havuzdan en fazla bizim pay almamız lazım " dediği öğrenildi. bunun üzerine kulüpler birliği başkanlığınada aday olduğu " ben bu görevi aziz yıldırımdan daha iyi yaparım " dediği bildirildi. bu haberin resmi yayın organı http://atakspor.blogspot.com yalanlanmadığı görüldü..Nayk'ın türkiye ceo su mayk taco ercanında refiğe destek verdiğide söylentiler arasında..

    YanıtlaSil