21 Mart 2009 Cumartesi

ikinci baharını yaşıyor...


"Futbolu 30"undan sonra öğrendim"
Forvet-stoper kırması Erden; futbolu 30 lu yaşlardan sonra öğrendiğini itiraf etti.Halısaha ayakkabısına bir servet yatırdığı iddia edilen Erden; "böyle bişey yok..nereden çıkarıyorlar bilmiyorum" dedi.. topu topu 3 ayakkabı aldığını diğer iki ayakkabının banka turnuvasından aldığını belirtti.

4 yorum:

  1. ben ömrümde bu kadar hırslı birini tanımadım sana herşey yakışıyor hele futbol top daha bir başka yakışıyor

    Emrah ÇAT

    YanıtlaSil
  2. top olduğu için top ona yakışıyo ve benziyo :)

    YanıtlaSil
  3. takımın yılmaz ismi erden cetinkaya yeni yıl için abibas markasıyla sponsorluk anlasmasına vardı. imza torenini eminönü alt gecitindeki cevdet spor ürünleri ltd. de yapıldıktan sonra mikrofonlara konusan erden '' abibas dunyanın en buyuk spor firmalarından birisi, ben de yeni yılda abibas giymekten gurur duyoyorum '' demesi uzerine, yucel isimli bir muhabirin '' o adidas olmasın'' demesi uzerine, kızgınlıgı her halinden belli olan genc futbolcu '' ha abibas ha adidas ne fark eder '' seklinde cıkıştı.

    YanıtlaSil
  4. Giga erden'in malzeme konusunda bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Abisi başkan ve nike'ın sahibi mike ercan da başkan abisinin 1 numaralı arkadaşı.Hatta takımın önemli oyuncularından olduğukadar malzeme konusunda çok sıkıntı çeken selçuğa nike kaptan macir refiğe de pony marka ayakkabı verdiği söylentileri dolaşmakta. Yine başka bir söylenti kaptan macirin bu duruma çok içerlediği yakın çevresine . Giga erdenin takım içinde ayrıcalık yaptığını selçuğa nike kendisine pony marka ayakkabı vermesinin herşeyi açıkladığını belirtiyormuş..

    YanıtlaSil